Veterans del F.C. Barcelona y un combinat de la Lliga de veterans jugaran un partit d’hoquei per la Pau i per la No-Violència a Vilanova i la Geltrú

El proper divendres 11 de desembre, a les 21.30 hores, es celebrarà al Pavelló Plaça de les Casernes un torneig d’hoquei de veterans a favor de la Marxa Mundial per la Pau i la No-Violència.
Hi participaran els veterans del FC Barcelona i un combinat de la Lliga de veterans.

Aquesta Primera Marxa Mundial per la Pau i la no-violència està fent un recorregut per 94 països del món des del passat dia 2 d’octubre, quan va sortir de Wellington (Nova Zelanda) fins el 2 de gener de 2010 en què arribarà al peu dels Andes, a Punta de Vacas (Argentina). L’organització humanista Món sense Guerres i sense Violència, promotora internacional de la Marxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova, l’Empresa de Retolacions C3 i dels jugadors dels clubs participants convoca als amics de l’hoquei i de la Pau a gaudir d’un espectacle gratuït i a manifestar el seu suport. Durant la competició, al Pavelló es podrà rebre informació i adherir-se a la Marxa.

Alguns jugadors : Tino Martinez, Ferran Pujalte, Gavi Cairo, Josep Enric Torné, Quim Pauls, Carles Valldosera, Xavi Ariño, Gerard Bertran.

Contacte:

premsa@monsenseguerres.org

tel.: 637.51.34.41 (Mª Jesús Domínguez)
tel.: 630.99.15.77 (Conchita Fernández)