Equip de coordinació de Món sense Guerres d'Espanya

Equip de coordinació de Món sense Guerres i sense Violència d'Espanya (d'esquerra a dreta): Luis Silva, Luis Bodoque, Ana Isabel López i Cales Martín.

Durant la setmana del 5 al 12 de març passat es va reunir a Madrid l’Equip de Coordinació Internacional de Món sense Guerres i sense Violència, per primera vegada en una trobada presencial des de la seva elecció, gairebé un any abans. La reunió va acabar amb una trobada al Parc d’Estudi i Reflexió de Toledo, amb representants d’Equips de Base de  diversos països i un intercanvi generalitzat sobre experiències i plans a futur.

Podeure veure imatges de la trobada aquí.

Aquí es va donar a conèixer el projecte d’un Fòrum Mundial per la No-Violència, policèntric i descentralitzat, que tindria lloc entre el 7 i el 13 de novembre d’aquest any. Un moment especial seria el dia 11 de novembre (11/11), quan, a les 11 del matí, es convidarà a fer una aturada d’onze segons per a reflexionar sobre un món lliure de violència.

Tambés va servir aquesta trobada perquè l’Equip Coordinador de Mundo sin Guerras y sin Violencia d’Espanya es trobés presencialment per primera vegada, com recull la foto de capçalera.